persoverzicht augustus 2016

ACHILLES BOCHOLT BEGINT SEIZOEN MET OVERWINNING

In een vooruitgeschoven wedstrijd van de eerste speeldag van de BENE‐League versloeg  Achilles Bocholt dinsdagavond Visé. De promovendus speelde een verdienstelijke wedstrijd  maar uiteindelijk hield Bocholt de punten thuis. Eindstand 33 – 31.  Bocholt, dat vorig seizoen de final four van de BENE‐League bereikte, scoort via Bartosz  Kedziora het eerste doelpunt van het nieuwe seizoen. Visé is niet onder de indruk, neemt de  wedstrijd in handen en loopt uit tot 5 – 10. Bocholt coach Bart Lenders stuurt bij waarna zijn  team zich terug in de wedstrijd knokt. Bij de rust is het 16 – 15.  In het begin van de tweede helft mist Bocholt meteen een strafworp maar Bocholt maakt dat  meteen goed en loopt uit tot 23 – 20. De Limburgers diepen de kloof verder uit maar Visé  knokt zich met nog 10 minuten te gaan terug in de wedstrijd. Belangrijk moment bij 28 – 26.  Bocholt doelman Leroy doet een belangrijke redding.  En de doelmannen blijven de hoofdrol opeisen … strafworp voor Visé … nu staat Bjorn Alberts  in doel en hij stopt de strafworp waardoor het 30 – 28 blijft waarna Bocholt de match uitspeelt  en na een spannende wedstrijd Visé verslaat met 33 – 31.